MoveMasterz

 

 

MoveMasterz the Movement

 

MoveMasterz the Movement gaat ondertussen al weer het 11de seizoen in, waar het eerst alleen bestond uit de danscompetitie MoveMasterz, is dit nu uitgebreid met allerlei workshops en masterclasses. Ook dit jaar zal de competitie weer op meerdere plekken plaats vinden. De danscompetitie bestaat uit 2 onderdelen:

–        Groepscompetitie:

Groepen hebben max.4 min. om te laten zien wat zij in huis hebben en de leden van de groep moeten tussen de 12-30 jaar oud zijn. Een professionele jury kiest tijdens de voorrondes de act, die zich plaatst voor deelname aan de Halve Finale MoveMasterz Championship, ook de nr. 2 plaatst zich voor de halve finale. Afhankelijk van waar de act mee doet aan de voorronde zal bepaald worden in welke halve finale de act mee doet. In deze Halve Finale gaat de winnende act naar huis met 200 euro en plaats zich ook voor de National Final. Ook de nr. 2 plaatst zich voor de finale. Bij de nationale finale krijgt de winnende act 1000 euro prijzengeld en nog een aantal andere leuke prijzen.

–        Solo dansers:

Solo dansers kunnen meedoen aan de MoveMasterz One-on-One battle. Bij deze battle krijg je 2 x 30 seconden om je directe tegenstander uit te schakelen (figuurlijk natuurlijk). Het publiek bepaalt d.m.v. applaus, samen met de jury wie er wint. De winnende danser(es) van de avond plaatst zich voor de halve finale, waar alle voorrondewinnaars het tegen elkaar opnemen. Hierbij zullen ook een aantal wildcards weggegeven worden aan dansers, die niet aan de voorrondes meegedaan hebben. Uiteindelijk zal de winnende danser/danseres, weer gekozen door het publiek en de jury, 100 euro ontvangen en de titel MoveMasterz One-on One Regional champion ontvangen. De nr’s 1 & 2plaatsen zich voor de landelijke finale One-on-One Movemasterz. Hier maakt de beste solodanser de kans om 350 euro en de titel in de wacht te slepen.

Entree en inschrijvingen

Er wordt per act € 8,- inschrijfgeld gevraagd en de entree voor de toeschouwers is verschillend per voorronde en per locatie. Om zeker te zijn van deelname kunnen de groepen en solo dansers zich van tevoren inschrijven. Het inschrijfgeld moet ter plekke voldaan worden.MoveMasterz loopt van sept. 2016- nov. 2016. Voor precieze data, kijk onder agenda.


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑