Nieuws Instagram Post - Newskoolrules2021

16 september 2020

Nieuwe Datum New Skool Rules 2021


0 Flares

0 Flares


×

Het bestuur van Epitome Entertainment en het team moeten helaas mededelen dat omtrent Covid, New Skool Rules heeft besloten om de data naar 28 mei tot 30 mei te verplaatsen. De reden dat we deze beslissing gemaakt hebben is omdat de veiligheid van onze gasten onze prioriteit heeft. Iets wat wij allemaal nooit hadden verwacht is toch gebeurt en het heeft effect op ons allemaal. De entertainmentindustrie staat stil en alle evenementen zijn verschoven naar een andere datum. Maar dit houdt New Skool Rules niet tegen. We kunnen niet wachten om jullie te zien bij New Skool Rules.
In Mei 2021 zijn wij terug met het programma wat jullie van ons gewend zijn namelijk: panel, liveoptredens, showcases & masterclasses.
Het doel van ons conferentie/festival is om urban muziek professionals uit de hele wereld met elkaar te laten netwerken.
En natuurlijk zijn we ook weer terug met onze legendarische After Party met goede vibes goede muziek en toffe artiesten. Er komen nog een hoop toffe dingen aan en zoals eerder vernoemt het staat even stil maar wij komen hier nog sterker uit, met meer inspiratie en meer creativiteit.

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×