no image

4 maart 2012

MoveMasterz

Legendarische danscompetitie MoveMasterz komt nogmaals terug met een groepscompetitie en een one on one battle. 

Na massale aanvraag van oud-deelnemers en geïnteresseerden brengt Epitome Entertainment de danscompetitie Movemasterz nogmaals terug. De laatste volledige editie van Movemasterz werd gehouden in 2016. Zeven jaar later, op zondag 14 Mei zal er weer een nieuwe editie van Movemasterz tijdens de grootste internationale urban muziek conferentie ter wereld New Skool Rules, plaatsvinden.  

Als je ooit bij MoveMasterz bent geweest, dan weet je dat de dansgroepen vanuit heel Nederland komen om te strijden voor de titel MoveMasterz Champion 2023 en natuurlijk de geldprijs! Dit geldt ook voor de solo battlelaars.

Movemasterz zal bestaan uit twee onderdelen: een groepscompetitie en een one on one competitie. De gewone MoveMasterz groepscompetitie is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar oud. Het is de bedoeling dat je als groep een choreografie laat zien van maximaal 4 minuten. Alle stijlen zijn toegestaan in de groepscompetitie. In het verleden stonden wij bekend voor de grote variatie aan stijlen die de groepen lieten zien, van salsa tot buikdansen en van hiphop/streetdance tot breakdance. De winnende groep pakt op die avond € 1000 en de winnende solo battlelaar pakt € 350!!  De vraag is natuurlijk, wie weet de jury en het publiek voor zich te winnen. MoveMasterz zal gehost worden door Shaggy, voormalig Jurylid van  MoveMasterz en de jury zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Entree en inschrijvingen

Het inschrijfgeld om deel te nemen bij MoveMasterz als groep bedraagt €10 Inschrijving voor de solo battlelaars is GRATIS.

 Inschrijven kan via deze link https://www.ee2.nl/projecten/movemasterz/

De entree voor deze editie voor de bezoekers is slechts € 5. (Dit kan alleen maar gepind worden).

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Ubik
Adres: Boomgaardsstraat 69, Rotterdam
Entree: € 5


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑