Newskoolrules

New Skool Rules is het grootste project van Epitome Entertainment. New Skool Rules is ontstaan omdat Epitome Entertainment erachter kwam, dat veel talenten zich niet ontwikkelden van talent naar professional. Dit bleek te komen door een gebrek aan:

 • Netwerk;
 • Artistieke en zakelijke kennis

Bij New Skool Rules draait het daar precies om. Bij New Skool Rules brengt Epitome Entertainment een aantal belangrijke mensen uit de muziekbusiness samen, om in panels, workshops, masterclasses en speeddatesessies hun kennis te kunnen delen maar ook om hen te laten netwerken met de deelnemers van New Skool Rules.

New Skool Rules is een 3-daags project met een wereldwijde naam, tv exposure in 165 landen, deelnemers uit meer dan 30 landen. Daaraan gekoppeld is een festival met meer dan 150 showcases en gemiddeld meer dan 7000 bezoekers. NSR is de grootste internationale hiphop en R&B conferentie ter wereld. Tijdens New Skool Rules komen de (inter)nationale beslissingsmakers naar Rotterdam om met elkaar te discussiëren over de toekomst van deze muziekstromingen, om de volgende sterren te ontdekken en hun artistieke en zakelijke kennis te delen met de rest van de scene. NSR is (vanaf 2015) in het centrum van Rotterdam op meer dan 6 binnen/buiten locaties.

Sterren als Nico & Vinz (Am I wrong stond nr. 1 in meer dan 70 landen), LMFAO (Eerste optreden buiten Amerika was bij NSRen daarna scoorden ze meer dan 4 wereldwijde hits), R. City (Locked Away feat. Adam Levine op dit moment nr. 1 in meer dan 45 landen) hebben hier hun eerste optredens gegeven buiten Amerika/Virgin Islands. New Skool Rules is vergelijkbaar met de Amsterdam Dance Event, maar richt zich op ‘urban’ muziek organiseert. New Skool Rules trok bij de laatste editie ruim 1700 conferentiedeelnemers en 7000+ (in 2013 was dit nog maar 2481) festivalbezoekers.

De volgende editie is in 7-9 Oktober 2022. Voor mee informatie kijk op de site.

www.newskoolrules.com


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie