Industry Night

 

 

Al 8 jaar organiseert Epitome Entertainment dit concept. Uit onderzoek onder onze deelnemers blijkt dat dit concept heel erg wordt gewaardeerd. Juist omdat je in een kleine setting kan leren, kan netwerken en ook nog muziek kan maken, als dat je ding is.

Het is belangrijk om als je van je hobby je beroep wilt maken dat je kennis hebt over de muziekindustrie, over dingen die achter de schermen spelen, zoals publishing en hoe platenmaatschappijen werken en wat bijvoorbeeld A&R’s zoeken. Daarnaast is ook het netwerken natuurlijk enorm belangrijk, want uiteindelijk bepaald YOUR NETWORK YOUR NETWORTH. Bij de Industry Night wordt de avond begonnen met een panel om beginnende en meer ervaren mensen te informeren over één van de onderdelen van de muziekindustrie. Dit onderwerp wordt gekozen op basis van wat er op dat moment speelt. De onderwerpen varieren per Industry Night.

Na het panel is er ruimte om te netwerken, maar ook om tijdens de jamsessie te laten zien, wat je daadwerkelijk in huis hebt. De live band ondersteunt de artiesten om te laten zien wat ze kunnen. Dus heb jij net gruwelijk genetwerkt, kan je die persoon gelijk laten zien, hoe het publiek op jou reageert en wat je daadwerkelijk kan op stage.

 

 


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie