Industrynight

18 mei 2012

Industrynight 26 Mei


0 Flares

0 Flares


×

De tweede Industry Night is op 26 mei, met o.a. internationale topspreker oprichter van BBC 1Xtra Ray Paul (UK)

Industry Night bestaat altijd uit 2 onderdelen, nl. het panel en een jamsessie.

Ook op 26 mei is dit zo. Het onderwerp van het panel, is eigenlijk voor iedereen uit de muziekbusiness interessant: How to get noticed by radio people? Iedereen wil dat zijn/haar track gedraaid wordt op de radio, of in ieder geval een interview geven over iets wat je gedaan hebt, of nog moet gaan doen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor artiesten, maar ook songwriters, managers, producers etc. In dit panel zal niet alleen Ray Paul (UK) zijn licht hierover laten schijnen maar ook Jeffrey Enser (MD bij 538/Juize) en Philip Bakker (General Manager Get Mixed) zullen vertellen hoe het er in Nederland bij hun Radiostations aan toe gaat. Gelijk na het panel begint de jamsessie en Ray Paul zal hier dan ook i.i.g. bij aanwezig zijn.

Na het panel is er weer de gelegenheid om te netwerken en te jammen, bij de live jamsessie o.l.v. Ronle Rousse (a.k.a. Ron Le Bass). Ook wordt er gescout voor de R’ Voices workshopweekenden en voor New Skool Rules showcases. Dus BE THERE!!!!

 

18.00-20.00 uur: Panel met Ray Paul, Jeffrey Enser en Philip Bakker
20.00- 23.00 uur: Jamsessie o.l.v. Ronle Rousse

Inschrijven voor Industry Night kan via de site, of door een mail (info@ee2.nl) met voor-en achternaam en de onderdelen waarvoor je je inschrijft. Wees snel, want vol=vol!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×