Nieuws

17 februari 2021

MUZIEKCONFERENTIE EN FESTIVAL NEW SKOOL RULES GAAT VOOR DE TWEEDE KEER DIGITAAL VAN 28-30 MEI 2021


0 Flares

0 Flares


×

“Helaas gaan wij in 2021 voor de tweede keer een digitale editie van New Skool Rules organiseren. Een beslissing die je absoluut niet voor de tweede keer wilt maken, maar het is niet anders. De Covid-19 Pandemie, laat ons echter geen keuze. Gelukkig is met name, het conferentie gedeelte van New Skool Rules goed uit te voeren on-line. Wij zullen dan ook hard werken om de online ervaring zo veel mogelijk de fysieke editie te laten evenaren.

New Skool Rules is de grootste internationale muziekconferentie, die normaliter 3 dagen lang, mensen uit heel de wereld trekt, met de panels, workshops, masterclasses, demo-listeningsessies, maar ook met de showcases, jamsessies en andere interactieve festival onderdelen. Al deze onderdelen zullen ook bij de on-line editie te vinden zijn en alhoewel wij weten dat een online New Skool Rules nooit een fysieke editie zal kunnen evenaren, wij gaan alles op alles zetten om zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Niets houdt ons tegen om kennis uit te wisselen, het netwerken te faciliteren en mensen aan te moedigen om ook daadwerkelijk zaken te doen, terwijl het ook nog eens leuk is om bij het online evenement te zijn.

Ook bij het online event, zullen er bekende sprekers en Grammy award winning creatives van zich laten horen. New Skool Rules was de eerste internationale muziekconferentie die in 2020 online ging. Hierdoor is er veel ervaring opgedaan en zullen we in 2021 nog veel grootser uitpakken online, met speeddate sessies, een expo-vloer, de mogelijkheden on video meetings te doen met deelnemers en panelleden en andere interessante opties aanbieden.

Bij New Skool Rules worden er altijd mensen ontdekt uit vele delen van de wereld, ontstaan er interessante samenwerkingen, maar zelfs ook vriendschappen. Dit gebeurde in 2020 ook bij de online editie. Deze online editie is goed voor de veiligheid van onze deelnemers, van onze sprekers en van onze crew, maar natuurlijk blijft de fysieke editie onze voorkeur behouden.
In tegenstelling tot veel muziekconferenties in Europa, richt New Skool Rules zich niet alleen op de business to business markt. De talentvolle bezoekers worden ook bij dit evenement betrokken.

Aangezien wij ons altijd blijven innoveren gaan we ook nu weer die uitdaging aan. De eerste online editie van New Skool Rules was succesvol en wij hebben veel positieve reacties ontvangen. In 2021 gaan wij het nog veel grootser aanpakken. Als je over kaarten beschikt voor de fysieke editie van 2020 dan kan jij gratis deelnemen aan deze online editie en blijven deze kaarten geldig voor de de volgende fysieke editie. Zo niet dan kan jij slechts voor 19,99 euro het gehele weekend bij wonen.

Voor meer informatie www.newskoolrules.com

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×