Exchange

 

 

 

Ter voorbereiding van de New Skool Rules Conference in 2018 organiseert
Epitome Entertainment een nationaal uitwisselingsprogramma voor talentvolle zangers/zangeressen, rappers, producers en songwriters uit Nederland.

De eerste fase zijn de audities waar iedereen aan mee kan doen. Uit deze audities zullen een aantal talenten gekozen worden, die 4-5 dagen in een writingcamp met een grammy award winning producer aan de slag zullen gaan. Ook zullen zij begeleid worden door een professionele songwriter. Uiteindelijk resulteert dit in de New Skool Rules Anthem van 2018, maar eventueel ook in andere nummers.

Tijdens New Skool Rules zullen de winnende mensen, de opening verzorgen maar ook New Skool Rules weer afsluiten. Uiteraard krijgen deze mensen gratis toegang tot de conferentie en het festival (Van 18-20 Mei) en zullen zij in de aanloop naar New Skool Rules ook meerdere interviews doen.

De audities zullen op 7 (Albeda Muziek gesloten audities) en 8  December  (Open audities in Grounds,Rotterdam van 18.00-21.00 uur) plaats vinden.  Extra Auditie op 21 Januari 2018 Inschrijven klik HIER

 

 


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑