MoveMasterz

Legendarische danscompetitie MoveMasterz komt terug tijdens New Skool Rules 2024 met een groepscompetitie en een One on One battle.

Na een massale vraag  van oud-deelnemers en geïnteresseerden brengt Epitome Entertainment de danscompetitie Movemasterz eenmalig terug. De laatste editie van Movemasterz werd gehouden in 2016. Acht jaar later, op zondag 2 Juni 2024 zal er weer een nieuwe editie van Movemasterz tijdens het event New Skool Rules plaatsvinden. #MoveMasterzReunion.

De dansgroepen en solodansers zullen vanuit heel Nederland komen om te komen strijden voor de titel en de geldprijs!

Movemasterz zal bestaan (net als vroeger) uit twee onderdelen: een groepscompetitie en een One vs. One competitie. De gewone MoveMasterz groepscompetitie is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar oud. Het is de bedoeling dat je als groep een choreografie laat zien van maximaal 4 minuten. Alle stijlen zijn toegestaan in de groepscompetitie. In het verleden stonden wij bekend voor de grote variatie aan stijlen die de groepen lieten zien, van salsa tot buikdansen en van hiphop/streetdance tot breakdance. De winnende groep pakt op die avond 1000 Euro en de winnende solo battlelaar pakt 350 euro!!  De vraag is natuurlijk, wie weet de jury en het publiek voor zich te winnen.

De DJ en de host zijn ook een oude bekende van MoveMasterz.

Entree en inschrijvingen

Normaliter wordt er inschrijfgeld gevraagd bij MoveMasterz, maar omdat wij de 25ste Anniversary vieren van onze stichting Epitome Entertainment mogen alle groepen en solo battlelaars gratis deelnememen. De entree voor deze speciale editie is daarom ook slechts 5 Euro.

Datum: Zondag 2 Juni
Locatie: De Doelen
Tijd: 19:00 – 21:00

MoveMasterz Reunion zal plaats vinden in De Doelen (Eduard Flipse zaal), Karel Doormanstraat 223, Rotterdam en zal van 19.00-21.00 uur duren. De inloop is vanaf 18.30 uur.

 Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑