MoveMasterz

 

 

Na massale aanvraag van oud-deelnemers en geïnteresseerden brengt Epitome Entertainment de danscompetitie Movemasterz terug. De laatste editie van Movemasterz werd gehouden in 2016. Drie jaar later, op zondag 19 mei 2019 zal er weer een nieuwe editie van Movemasterz tijdens het event New Skool Rules plaatsvinden. #MoveMasterzThrowback.

Naast Movemasterz zal er ook een Mini Movemasterz zijn voor kinderen tot en met 12 jaar oud.
De dansgroepen zullen vanuit heel Nederland komen om te komen strijden voor de titel en de geldprijs!

Movemasterz zal bestaan uit twee onderdelen: een groepscompetitie en een one vs. one competitie. De gewone MoveMasterz groepscompetitie is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar oud. Het is de bedoeling dat je als groep maximaal 4 minuten moet gaan strijden om te laten zien wat je in huis hebt. De winnende groep pakt 500 euro. De one vs. one competitie winnaar wint een geldbedrag van maar liefst 200 euro! Weet jij de jury en het publiek voor je te winnen met je dancemoves?

Entree en inschrijvingen

Er wordt per act € 10,- inschrijfgeld gevraagd en de entree voor de toeschouwers is € 8. Om zeker te zijn van deelname kunnen de groepen en solo dansers zich van tevoren inschrijven. Het inschrijfgeld moet ter plekke voldaan worden.


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑