On the Road To

On the Road to is een project dat eigenlijk is ontstaan vanuit de behoefte van onze deelnemers om gedurende het hele jaar masterclasses te hebben van grammy award winning producers, songwriters of artiesten, maar ook van Music Industry  beslissingsmakers als A&R managers en publishers. Daarnaast is het ook heel belangrijk om ervaring op te doen met optredens en d.m.v. writingcamps daadwerkelijk het proces van het creëren van een song te doorlopen.

De On the Road to activiteiten worden vaak in samenwerking gedaan met scholen of met andere kunst-en cultuurinstellingen. Elk jaar nodigt Epitome Entertainment een aantal sprekers uit, die het leuk vinden om hun kennis te delen met jonge ambitieuze talenten, ook zijn deze beslissingsmakers vaak op zoek naar de volgende Timbaland, R. City of Rihanna.

Dus ook het netwerken is heel belangrijk tijdens deze masterclasses, writingcamps of optredens. Houd de agenda in de gaten om te horen, wanneer de eerst volgende On the Road to is….Er zijn altijd een paar momenten dat het open toegankelijk is voor het publiek en voor individuele deelnemers.


Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie