MoveMasterz Tanisa

2 december 2013

Zaterdag 30 November was een TOPDAG voor MoveMasterz the Movement


0 Flares

0 Flares


×

Afgelopen zaterdag kwamen alle onderdelen van MoveMasterz the Movement bij elkaar. De dag begon met de uitverkochte masterclass van de beste dancehall choreograaf ter wereld Tanisha Scott (Can), die eerder werkte met Beyonce, Rihanna, Brittney Spears en de Pussycatdolls. De masterclass was eigenlijk 2 dagen na de bekendmaking al vol, dus besloot EE2 een grotere zaal te nemen. Die op de dag van de masterclass te klein bleek. Uiteindelijk zijn we uitgeweken naar een sporthal, die iedereen goed de ruimte gaf om de routine te kunnen uitvoeren.

De deelnemers kwamen uit heel Nederland en varieerden van professionals tot amateurs. Na de masterclass heeft de crew zich snel gehaast naar het Zuidplein theater waar de finale van MoveMasterz de competition zou gaan plaats vinden.

Naast de teams en solodansers die aan de wedstrijd mee deden, waren er ook 5 eindpresentaties van MiniMoveMasterz (workshops aan kinderen van 6-12 jaar) en ScholenMovemasterz trajecten (workshops aan middelbare scholieren). Rond de 200 deelnemers maakten zichzelf zenuwachtig voor de show. De juryleden konden niet wachten en genoten zichtbaar gedurende de shows.

Acht groepen streden om de titel MoveMasterz Champion en €1000 en 9 sololisten streden voor de solo titel en €350 euro. Het was een volle avond want singer/songwriter Maxime Philips verzorgde nog een optreden en toen Adje als verrassing zijn nr. Hele Meneer ineens kwam performen ging de hele zaal uit zijn dak.

Net als toen Jurvinio Wijntuin de solotitel in de wacht sleepte door Bullet (Etienne Groeneveld) te verslaan in de finale, maar ook toen Tocsick de winnaar bleek van de groepscompetitie, door o.a. The Early Adopters (2de plaats) en DOPE (3de plaats) achter zich te laten. EE2 kan spreken over een zeer succesvolle 8ste editie van MoveMasterz the Movement en kan niet wachten om dit feestje in 2014 te herhalen.

 

 

Tocsick 2

 

 

 

 

 

 

TOCKSICK (winnaar groeps competitie 2013)

 

 

Jurvino & Bullet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Solo competitie

  • Jurvinio (1e Plaats)
  • Bullet (2e Plaats)

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×