Nieuws

28 januari 2022

10e EDITIE VAN NEW SKOOL RULES VINDT PLAATS VAN 7-9 OKT. IN ROTTERDAM


0 Flares

0 Flares


×

“Zo trots dat wij onze jubileum editie van New Skool Rules kunnen vieren in 2022, fysiek in Rotterdam. Het is alsof je, je kind ziet opgroeien en volwassen ziet worden. Met meer panels, workshops en masterclasses dan ooit bij de conferentie en meer dan 200 showcases tijdens het festival, zal dit de grootste en meest impactvolle New Skool Rules worden, die we ooit hebben neergezet.”, zegt Henca Maduro (Directeur Epitome Entertainment)

Na twee digitale edities van New Skool Rules in 2020 en 2021 is het tijd om de draad weer op te pakken met een fysieke editie van de muziekconferentie en het muziekfestival New Skool Rules in Rotterdam. Van 7-9 okt. 2022 gaat het dak eraf en zullen deelnemers uit meer dan 30 landen elkaar ontmoeten, kennis opdoen, netwerken, zaken doen en samen feesten!

New Skool Rules is de grootste internationale urban muziekconferentie ter wereld, waar 3 dagen lang, mensen uit heel de wereld zich onderdompelen in de urban muziekindustrie, met panels, workshops, masterclasses, demo-luistersessies, maar ook met de showcases, jamsessies en andere interactieve festival onderdelen.
New Skool Rules staat bekend om de gezellige familie vibes, maar ook om de geweldige line up van bekende sprekers en Grammy award winning creatives die wij in het verleden hebben getrokken. De sprekers vinden het heel belangrijk om bij New Skool Rules te zijn, omdat zij graag hun kennis door willen geven aan de volgende generatie op de each one teach one manier.

In het verleden hebben we sprekers gehad zoals Sway Calloway (MTV/Sirius Satelite), Rock City (Hits geschreven voor Rihanna, Miley Cirus, Beyoncé, Ciara en vele anderen), Shekspere (Hit geproduceerd voor Destiny’s Child, Pink, NSYNC etc), maar ook de A&R’s van grote labels als Motown, Universal, Def Jam, Roc Nation en Sony Music.

Bij New Skool Rules worden er altijd mensen ontdekt. Uit vele delen van de wereld, ontstaan er interessante zakelijke samenwerkingen, maar ook echte vriendschappen. Dit gebeurde in 2020 en 2021 ook bij de online edities.
In tegenstelling tot veel muziekconferenties in Europa, richt New Skool Rules zich niet alleen op de muziek industry professionals. Ook de talenten, de supersterren van morgen, zijn heel belangrijk bij New Skool Rules. A&R’s en festivalprogrammeurs uit heel de wereld reizen naar Rotterdam, om de volgende ster te ontdekken, of de volgende hit te vinden.
Deze editie van New Skool Rules is hybrid. Door de technische ervaringen, die wij hebben opgedaan tijdens onze twee on-line edities, kunnen wij met veel vertrouwen de eerste hybrid editie van New Skool Rules neerzetten. Benieuwd geworden, naar wat je kan verwachten bij New Skool Rules 2022, check de aftermovie van de laatste fysieke editie van New Skool Rules YOUTUBE

Kaarten gaan vanaf 31 maart in de verkoop! Zet de data alvast in je agenda, zodat je het niet vergeet.
Voor meer informatie check www.newskoolrules.com , email naar info@newskoolrules.com of bel ons op 010-4361247. Voor sponsoring en/of samenwerkingen mail henca@newskoolrules.com

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×