Nieuws

10 februari 2020

Epitome Entertainment en online urban muziekplatform Beatstars slaan handen ineen voor de Beatstars Euro Summit x New Skool Rules 2020


0 Flares

0 Flares


×

Epitome Entertainment en Beatstars zijn achter de schermen al maanden aan het werk, om deze partnership te lanceren. Het is eigenlijk een hele logische partnership, omdat beide organisaties hetzelfde doel voor ogen hebben, nl. het stimuleren van (Urban) creators om te groeien en zichzelf door te ontwikkelen tot een professional. Epitome Entertainment doet dit door alle verschillende projecten en platforms die zij aanbiedt ‘offline’ en Beatstars doet dit door het online platform, waarop muziek aangeboden wordt om te kopen of te leasen.

De Beatstars Euro Summit, is het eerste evenement van Beatstars in Europa. De Beatstars Euro Summit is op zaterdag 30 Mei 2020 en zal plaats vinden in de Ubik in Rotterdam (onderdeel van Worm). Tijdens de Summit zullen er de hele dag masterclasses, feedbacksessies en panels plaats vinden. Beatstars brengt naast de eigenaar Abe Batshon een aantal van hun ‘topselling’ producers mee voor o.a. het panel, hoe verkoop je succesvol beats online nl.:
Chuki Beats (Belgium)
Accent Beats (Netherlands)
Tundra Beats (Germany)
Tantu Beats (Netherlands)
GC Beats (UK)
Daarnaast zullen een aantal van de New Skool Rules sprekers ook hun opwachting maken tijdens de Beatstars Euro Summit x New Skool Rules. Voor deze Summit zijn speciale dagkaarten beschikbaar, waarmee overigens ook de rest van het New Skool Rules programma op zaterdag 30 Mei gevolgd kan worden.

Beatstars is een site waarop muziek creators hun muziek kunnen verhuren of kunnen verkopen. Het kan zijn dat de naam je bekend voorkomt, omdat de meest gestreamde song ooit in Amerika van Lil Nas X genaamd ‘Old Town Road’ (2019), namelijk op deze site is gevonden. De producer van deze track is een Nederlandse Urban producer genaamd Young Kio, die pas 1,5 jaar lid was van Beatstars. Naast Young Kio zijn er vele andere die tussen de 5000-10.000 euro per maand verdienen op dit platform. Het verkopen van beats of lyrics online, kan dus een degelijke inkomstenbron zij voor Urban muziekcreators. Alleen in Nederland heeft Beatstars dan ook meer dan 11000 actieve leden.

Epitome Entertainment: Is een Nederlandse Urban Muziek talentontwikkelaar, die reeds 21 jaar zich actief inzet voor o.a. Urban Muziek Creators. Dit doet Epitome Entertainment met een aantal verschillende projecten, waarvan de 3-daagse internationale Urban muziekconferentie en het 3-daagse Urban Muziekfestival New Skool Rules, het bekendste project is. Bij New Skool Rules bezoeken meer dan 1200 delegates uit meer dan 25 landen, de conferentie en zijn er 160+ showcases in het centrum van Rotterdam. De achtste editie van New Skool Rules zal plaats vinden van 29-31 Mei 2020 in het centrum van Rotterdam.

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×