Industrynight Mr Play

8 oktober 2012

Epitome Entertainment presents: Industry Night Panel+ Jamsessie met Mr. Play (DJ/Promoter uit de UK)


0 Flares

0 Flares


×

Bijna alle artiesten dromen van een top-carriere als superster in “the land of opportunity”; USA.
Maar, vele van deze artiesten vergeten dat er op slechts 1 uur vliegen verwijderd van Nederland, een land ligt met een bruisende muziekindustrie met vele kansen; namelijk het Verenigd Koninkrijk, oftewel de UK!
In de R&B, Soul en Hiphop scene bracht dit land al verschillende grootheden als Adele, Taio Cruz, Tinie Tempah en Jessie J.

Epitome Entertainment brengt op zaterdag 27 Oktober voor de één na laatste “Industry Night Panel” van 2012, Engeland’s beste en meest creatieve urban DJ/Promoter; Mr Play. (@mrplay)
Hij heeft voor grote acts als Lil Wayne, Ne-Yo, Chris Brown gedraaid als DJ en werkt tot op de dag van vandaag als zakenman samen met grote artiesten, zowel in de UK als internationaal. Daarnaast is hij ook de president van het grootste DJ-collectief in de UK op gebied van Hiphop en R&B en is hij ook de manager van de Engelse stand-up comedian Kojo.

Wil jij van Mr. Play weten welke kansen er wellicht voor jou als artiest klaarliggen in de UK, en hoe je deze kansen moet grijpen?? Zorg dan dat je aanwezig bent tijdens de Epitome Entertainment “Industry Night Panel” op zaterdag 27 Oktober. Mr. Play’s motto is niet voor niets; “Work Hard, But Play Harder!!”

Aansluitend van het panel zal er tevens een jamsessie onder begeleiding van de Ron Le Bass-band plaatsvinden, waar ook Mr Play bij aanwezig zal zijn.

Datum: zaterdag 27 Oktober
Locatie: LCC Larenkamp (Slinge 303, Rotterdam)
Tijd: Panel 18:00 – 20:00 / Jamsessie 20:00 – 23:00
Kosten: alleen Panel = €3,- / alleen Jamsessie = €3,- / beide = €5,-

 

Schrijf je NU alvast in, want er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar!

 

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×