Nieuws

6 april 2016

Exchange Audities


0 Flares

0 Flares


×

Epitome Entertainment barst op 22 April los met de vijfde editie van het internationale project Exchange in No Limit Amsterdam.

Al vier keer eerder heeft Epitome Entertainment een zoektocht gedaan naar de beste producers, songwriters en artiesten wereldwijd. Elke keer is Epitome Entertainment weer erg verrast over de kwaliteit van deelnemers. Dus Epitome Entertainment staat te trappelen om deze vijfde editie te starten. De Exchange is een project waarbij er in Londen (Engeland), Parijs (Frankrijk), Amsterdam en Rotterdam, Toronto (Canada), N.Y., Atlanta en L.A. (Amerika) audities worden gedaan. Uit al de auditanten worden uiteindelijk 5-8 mensen geselecteerd.

Deze winnaars worden naar Amerika gevlogen om daar in een gerenommeerde studio met een grammy award winning producer te werken. Uiteindelijk worden er in een paar dagen tijd 3-4 nummers opgenomen waar meerdere deelnemers een bijdrage aan leveren. De anthem van de door Epitome Entertainment georganiseerde New Skool Rules wordt ook tijdens deze studiosessies gemaakt.

Eerdere artiesten die uitgekozen zijn als winnaars zijn onder andere zanger Rico Green (voormalig genaamd Phatt bekend als producer voor o.a. Gers Pardoel, Feis en Winne)), Laise Sanches (Adlicious), Sarah Jane Wijdenbosch (o.a. genomineerd voor Soul & Jazz talent 2016), Nicole Bus (recentelijk getekend bij TopNotch en bij BMG/ Talpa met haar publishing). Heel bijzonder was ook dat tijdens Exchange audities in Atlanta, een deelnemer door een jurylid onder zijn hoede werd genomen en binnen 5 weken een platendeal had t.w.v. 600.000 dollar. De conclusie mag dus ondertussen zijn, dat het zeker een springplank is voor de deelnemers.

Na de studiosessies worden in mei 2017 de buitenlandse winnaars naar Nederland gevlogen om samen met de Nederlandse winnaars bij New Skool  Rules de opening, de sluiting en andere individuele optredens te verzorgen. Vanwege de aanwezigheid van eigenlijk alle belangrijke A&R’s op het gebied van ‘urban muziek’ in de wereld maar ook veel aanwezige medie en boekers, zorgt dit voor uitstekende ‘exposure’ en een grotere kans om ontdekt te worden.

De Nederlandse audities voor de Exchange zijn in No Limit in A’dam op 22 April 2016 van 18.00-22.00 uur en in de Art Studio in Rotterdam op 23 April 2016 van 12.00-16.00 uur.

Inschrijven voor de Exchange kan via https://www.ee2.nl/projecten/exchange/inschrijven/

De kosten voor de Exchange zijn 15 euro (te voldoen op de auditie locatie). Na inschrijven volgen de gedetailleerde instructies.

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×