Industrynight Industry Night part 2 banner (1)

31 oktober 2012

Industry Night: Ezekiel Lewis & Ray Daniels audities, panel en jamsessie.


0 Flares

0 Flares


×

Wanneer je hoort van grote spelers uit de muziekindustrie die artiesten als Usher, Pink, Outkast, John Legend en TLC groot hebben gemaakt, kun je alleen maar denken: “die zou ik graag willen ontmoeten” en “wat zouden ze van mijn kwaliteiten als artiest vinden?”. Epitome Entertainment biedt al deze artiesten op zaterdag 24 November de mogelijkheid om zich individueel te presenteren voor 2 van de grootste A&R’s uit de muziekindustrie; Ezekiel Lewis ( VP of A&R Universal Music Group) en Ray Daniels (A&R Universal Publishing), en wel hier in Nederland @ LCC Larenkamp Rotterdam.

Beide business-grootheden zijn op zoek naar nieuw talent om een contract aan te bieden en doormiddel van het deelnemen aan deze speciale audities ben jij wellicht de gelukkige! Maar de concurrentie is groot (ook hier in Nederland) en het beschikbare aantal plekken voor de auditie is beperkt.

Schrijf je dus snel in door een e-mail te sturen naar info@ee2.nl en zorg dat je je A-game meeneemt! “You only get one shot, do not miss your chance to blow!

Uiteraard is er ook bij deze editie van “Industry Night” weer een panel met beide musicindustry-players en een jamsessie. Echter, voor deze laatste editie van Industry Night 2012 is het alleen mogelijk om deel te nemen aan het panel en jamsessie als je ook auditie doet. De totale kosten zijn €25,- per persoon. Daarmee heb je toegang tot het panel, de mogelijkheid om auditie te doen en de mogelijkheid om mee te doen aan de jamsessie.

Datum:
Vrijdag 23 November

Panel: 18:30 – 19:30
Jamsessie: 20:00 – 23:00
Zaterdag 24 November
Audities: 14:00 – 19:00

 

Locatie:
LCC Larenkamp
Slinge 303
3085 ER Rotterdam

 

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×