Nieuws

5 september 2022

Legendarische danscompetitie MoveMasterz komt eenmalig terug met een groepscompetitie en een one on one battle. 


0 Flares

0 Flares


×

Na massale aanvraag van oud-deelnemers en geïnteresseerden brengt Epitome Entertainment de danscompetitie Movemasterz eenmalig terug. De laatste editie van Movemasterz werd gehouden in 2016. Zes jaar later, op zondag 9 Okt. zal er weer een nieuwe editie van Movemasterz tijdens het event New Skool Rules plaatsvinden. #MoveMasterzReunion.

Naast Movemasterz zal er ook een Mini Movemasterz zijn voor kinderen tot en met 12 jaar oud.De dansgroepen zullen vanuit heel Nederland komen om te komen strijden voor de titel en de geldprijs!

Movemasterz zal bestaan uit twee onderdelen: een groepscompetitie en een one vs. one competitie. De gewone MoveMasterz groepscompetitie is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar oud. Het is de bedoeling dat je als groep een choreografie laat zien van maximaal 4 minuten. Alle stijlen zijn toegestaan in de groepscompetie. In het verleden stonden wij bekend voor de grote variatie aan stijlen die de groepen lieten zien, van salsa tot buikdansen en van hiphop/streetdance tot breakdance. De winnende groep pakt op die avond 1000 Euro en de winnende solo battlelaar pakt 350 euro!!  De vraag is natuurlijk, wie weet de jury en het publiek voor zich te winnen. 

Dit jaar zullen er enkele Amerikaanse kopstukken uit de muziekwereld in de jury zitten, die misschien wel . De DJ is DJ Menace en de host is een oude bekende van MoveMasterz nl. Bennie Semil. 

Entree en inschrijvingen

Normaliter wordt er inschrijfgeld gevraagd bij MoveMasterz, maar omdat wij de tiende editie vieren van de muziekconferentie New Skool Rules, mogen alle groepen en solo battlelaars gratis deelnememen. De entree voor deze speciale editie is daarom ook slechts 5 Euro. 

Schrijf je HIER in

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×