MoveMasterz logo_movemasterz

11 juli 2014

MoveMasterz barst los in sept. 2014


0 Flares

0 Flares


×

MoveMasterz the competition

MoveMasterz the competition is de plek waar je moet zijn als je danst of het nou solo is of in een groep. Misschien volg jij streetdance- of breakdanceles bij een sportschool of bij je buurthuis. Dan is dit de plek om te laten zien wat je in huis heb. Het kan ook dat jij geen les meer hebt, maar juist les geeft en dat jij samen met je groep wilt laten zien welke gruwelijke moves jullie in huis hebben. Dan kan dat! Het maakt niet uit wat voor stijl je danst, dus in-line dancing of jazzballet mag ook!!

Twee dingen zijn wel belangrijk, je hebt als groep max.4 min. om te laten zien wat je in huis hebt en de leden van de groep moeten tussen de 12-30 jaar oud zijn. Mochten al jouw groepsleden jonger zijn dan 12jr. oud kan je wel je show laten zien, maar doe je mee en krijg je een MiniMoveMasterz plek en doe je niet mee aan de reguliere competitie.

Via de voorrondes in Apeldoorn, Amsterdam, Hoogvliet, Rotterdam en Delft kan je je plaatsen voor een halve finale en uiteindelijk zelfs voor een finale. Een professionele jury kiest uiteindelijk de winnende act, die naar huis gaat met €1000.

Als jij een solo-danser bent kan je ook meedoen aan de MoveMasterz One-on-One battle. Bij deze battle krijg je 2 x 30 seconden om je directe tegenstander uit te schakelen (figuurlijk natuurlijk). Het publiek bepaalt samen met de jury d.m.v. applaus wie er heeft gewonnen. De top 3 van de voorrondes plaatsen zich voor 1 van de 2 halve finales. Daarnaast zullen er wildcards uitgedeeld worden, aan dansers die het in eerdere edities van MoveMasterz heel goed hebben gedaan. In de halve finale plaatst weer de top 3 zich voor de finale. Hierbij zullen ook een aantal wildcards weggegeven worden aan dansers o.a. de winnaar van 2014. Uiteindelijk zal de winnende danser/danseres, weer gekozen door het publiek en de jury, 350 euro ontvangen en de titel MoveMasterz One-on One champion ontvangen.

Er wordt per act 8 euro inschrijfgeld gevraagd en de entree voor de toeschouwers is 4 euro.

Naast de wedstrijd, organiseert stg. Epitome Entertainment ook de ScholenMoveMasterz en de MiniMoveMasterz. De ScholenMoveMasterz is voor jongeren op middelbare en MBO scholen. De MiniMoveMasterz is voor kinderen van 6-12 en die zullen plaats vinden in Rotterdam, Delft en Amsterdam. Voor meer informatie over deze workshops, neem contact op via info@movemasterz.nl

Natuurlijk heeft niet iedereen dancemoves op het niveau om mee te kunnen doen aan een danswedstrijd, dan kan je altijd de groepen of solodansers aanmoedigen vanuit het publiek! Hieronder vindt je de data en de locaties.

Voorrondes:

  • 20 sept. Artstudio 19.00-22.00 uur (entree 4 euro)
  • 04 okt.  De Vak, Delft van 19.00-22.00 uur (entree 4 euro)
  • 12 okt.: LCC Larenkamp  19.00-22.00 (entree 4 euro)
  • 19 okt. Gigant, Apeldoorn van 14.00 – 17.00 uur ( entree 4 euro)
  • 25 okt: NoLIMIT 19.00-22.00 uur (entree 4 euro)

Halve finales :

  • 01 nov: LCC Larenkamp, Rotterdam 19.00- 23.00 uur (entree 6 euro)
  • 15 nov. NoLIMIT, Amsterdam van 19.00 – 23.00 uur (entree 6 euro)

Finale:

  • 09 nov. Zuidplein Theater 19.00-23.00 uur (entree 10 euro)

Voor meer informatie en voor inschrijven check out www.ee2.nl/movemasterz

 en volg ons op Twitter/Instagram @IamEE2 of www.facebook.com/Iamee2

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×