Nieuws

2 april 2018

New Skool Rules kondigt de eerste editie van NSRnl aan


0 Flares

0 Flares


×

Stg. Epitome Entertainment organiseert van 18-20 Mei alweer voor de 6de keer de internationale urban muziekconferentie/muziekfestival New Skool Rules in het centrum van Rotterdam. Dat weekend komen er mensen uit meer dan 25 landen naar Nederland om te laten zien wat zij in huis hebben tijdens de optredens, maar ook om te netwerken en zaken te doen tijdens de conferentie.

Stg. Epitome Entertainment vond het echter hoog tijd, dat er een aparte dag wordt georganiseerd voor de Nederlandse artiesten, producers, songwriters, labels, publishers, die zich richten op de Nederlandse markt. Er waren altijd al Nederlandstalige panels bij New Skool Rules, maar die waren verspreid over het hele programma. Nu is 20 Mei uitgeroepen tot NSRnl, waarbij alle panels, de demo luistersessie en video pitch sessie in het Nederlands zijn.

Niet alleen zijn er een aantal belangrijke labels zoals Avalon, Topnotch, Zero Music, Zware Jongenz en Bonne Chance Music en Spinnin’ Records, ook zijn er publishers aanwezig waaronder Warner Chappell, CTM, Sony ATV, Music Allstars BV, Topnotch Publishing. Ook zullen er een aantal bekende artiesten komen zoals HEF, Jayh Jawson, Kaascouse en Aiky om te netwerken, in panels te zetten etc.

Andere bedrijven die aanwezig zullen zijn bij NSRnl zijn o.a. de boekingsburo’s van Ronnie Flex, Jayh Jawhson, IamAisha, Dopebwoy, AT Productions en Event US.

Tijdens de panels zullen de panelleden hun positieve en negatieve ervaringen delen en natuurlijk tips geven.Tijdens de demo luistersessie, zal er niet alleen feedback gegeven worden, maar is er natuurlijk ook gewoon een kans dat de panelleden met jou willen werken.  Elk onderdeel eindigt met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De dag duurt van 13.00-18.00 uur en zal plaats vinden in Station Hofplein (Naast BIRD) in Rotterdam. Kaarten zijn te koop via http://www.newskoolrules.com/buy-tickets/ en kosten 20 euro in de voorverkoop. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn aan de deur, dan kosten deze 25 euro.

Deze kaarten geven ook toegang, tot BRING IT, de Nederlandse versie van Wildin Out en SPEAK, een spoken word showcase op de zondagavond (20 Mei).

 

NSRnl is een onderdeel van de New Skool Rules Conferentie, de 3daagse internationale muziekconferentie met meer dan 15 panels, workshops, masterclasses, audities en demo luistersessies. Bij New Skool Rules komen er (inter)nationale sprekers van o.a. Atlantic Records, Epic, Sony, Universal Publishing, Warner Chapell, maar ook van grote festivals zoals A3C, Focus Wales, Fresh Island festival. Het 3 daagse New Skool Rules Festival, waar meer dan 150 optredens zullen plaats vinden op binnen en buitenlocaties in Rotterdam, vormt samen met de conferentie de 6de editie van New Skool Rules.

 

Voor meer informatie over New Skool Rules, het programma, de artiesten of de sprekers, check de site www.newskoolrules.com

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×