Nieuws

10 april 2019

New Skool Rules kondigt de tweede editie van NSRnl aan op 19 Mei 2019


0 Flares

0 Flares


×

Stg. Epitome Entertainment organiseert van 17-19 Mei alweer voor de 7dekeer de internationale urban muziekconferentie/muziekfestival New Skool Rules in het centrum van Rotterdam. Dat weekend komen er mensen uit meer dan 25 landen naar Nederland om te laten zien wat zij in huis hebben tijdens de optredens, maar ook om te netwerken en zaken te doen tijdens de conferentie.

Het succes van vorig jaar, duidde er op dat de NSRnl long overdue was. Een aparte dag voor de Nederlandse scene bleek nodig. NSRnl wordt georganiseerd voor de Nederlandse artiesten, producers, songwriters, labels, publishers, die zich richten op de Nederlandse markt. Er waren altijd al Nederlandstalige panels bij New Skool Rules, maar die waren verspreid over het hele programma. Nu is 19 Mei uitgeroepen tot NSRnl, waarbij alle panels, de demo luistersessie en video pitch sessie in het Nederlands zijn.

Niet alleen zijn er een aantal belangrijke labels zoals Avalon, Topnotch, Sony Music, Zware Jongenz, Big Boss Music en The Dutch Connect. Er zullen ook publishers aanwezig zoals AT Publishing en CTM. Ook zullen er een aantal bekende artiesten komen zoals Jayh Jawson, Adje en Aiky om te netwerken, in panels te zitten etc.

Andere bedrijven die aanwezig zullen zijn bij NSRnl zijn o.a. YMP Productions (van Get Loose Festival), Reverse Republic (Mike Staticc), FunX en Event US.

Tijdens de panels zullen de panelleden hun positieve en negatieve ervaringen delen en natuurlijk tips geven. Tijdens de demo luistersessie, zal er niet alleen feedback gegeven worden, maar is er natuurlijk ook gewoon een kans dat de panelleden met jou willen werken.  Elk onderdeel eindigt met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De dag duurt van 11.30-18.30 uur en zal plaats vinden in Station Hofplein (Naast BIRD) in Rotterdam. Kaarten zijn te koop via http://www.newskoolrules.com/buy-tickets/en kosten 25 euro in de voorverkoop. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn aan de deur, dan kosten deze 35 euro.

Deze kaarten geven ook toegang, tot NSRnlLive een dope concert met een aantal van de bovengenoemde artiesten en meer in Perron van 18.30-22.00 uur.

 

NSRnl is een onderdeel van de New Skool Rules Conferentie, de 3daagse internationale muziekconferentie met meer dan 15 panels, workshops, masterclasses, audities en demo luistersessies. Bij New Skool Rules komen er (inter)nationale sprekers van o.a. Atlantic Records, Republic, Universal, Sony, Universal Publishing, Warner Chapell, maar ook van grote festivals zoals Hiphop Kemp, Paris Hiphop,  Fresh Island festival. Het 3 daagse New Skool Rules Festival, waar meer dan 150 optredens zullen plaats vinden op binnen en buitenlocaties in Rotterdam, vormt samen met de conferentie de 7de editie van New Skool Rules.

Voor meer informatie over New Skool Rules, het programma, de artiesten of de sprekers, check de site www.newskoolrules.com

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑
 • EE2 Agenda

  • Er zijn geen evenementen gepland
 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 • Facebook

  Twitter


 • Subsudiegevers

  Gemeente Rotterdam Fonds voor Cultuurparticipatie

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×