Nieuws

20 maart 2020

Ook New Skool Rules 2020 wordt uitgesteld vanwege het CORONA VIRUS!


0 Flares

0 Flares


×

“De situatie rondom Covid-19 maakt het onmogelijk om New Skool Rules 2020 op de oorspronkelijke datum te laten plaats vinden. De veiligheid van onze deelnemers, panelleden en natuurlijk onze crew gaat boven alles en wij vonden (Epitome Entertainment) dat wij deze niet meer konden garanderen”, zegt Directrice Henca Maduro.

New Skool Rules is een 3-daagse internationale urban muziekconferentie, die van Rotterdam de hoofdstad van de Urban muziekindustrie maakt gedurende die tijd. Sprekers van onder andere Motown, Universal Music, Atlantic Records en Republic zouden acte de presence geven, maar ook de ‘major publishers’ zouden aanwezig zijn. Ook boekers van bijna alle grote urban/hiphop festivals in de wereld zouden aanwezig zijn. New Skool Rules is de plek waar al jaren de supersterren van morgen, vandaag te zien zijn. Dit is interessant voor de sprekers en de boekers, die altijd trendsettend willen zijn. Acts die via New Skool Rules grote stappen in hun carrière hebben kunnen maken zijn o.a. Nico & Vinz (Am I Wrong), L.M.F.A.O., R. City (Locked Away) en meer recentelijk Nederlandse Nicole Bus. Nicole Bus werd ontdekt bij een New Skool Rules auditie om vervolgens door Epitome Entertainment naar Atlanta gevlogen te worden om daar met Multi- Grammy Award winning producer Needlz (o.a. bekend van Ring van Cardi B en Kehlani, Just the Way you are van Bruno Mars en Qui van Jeremih) te werken. Deze samenwerking leidde uiteindelijk tot een platencontract met Jay-Z’s label Roc Nation. Afgelopen jaar bracht Nicole o.a. haar eerste single uit, die vervolgens 6 weken op de nummer 1 positie eindigde in Amerika.

Gelukkig heeft Epitome Entertainment een nieuwe datum in 2020 kunnen bemachtigen voor de 8ste editie van New Skool Rules, nl. 30 okt.-1 nov. 2020. Hopelijk heeft de wereld het virus dan weer onder controle. Alle showcase artiesten, delegates en panelleden, zijn ondertussen op de hoogte gebracht van deze verplaatsing en meer dan 60 % van de showcase artiesten en 80% van de panelleden heeft aangegeven aanwezig te zullen zijn!!

Benieuwd wat New Skool Rules precies is, bekijk de aftermovie van 2019 hier:

Het is niet mogelijk om te reageren

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×