Nieuws zwanger

4 maart 2012

PBT Dance


0 Flares

0 Flares


×

Zwangersschapsdanslessen starten op 28 jan.2012

Elke vrouw beleeft haar zwangersschap anders, elke vrouw heeft haar eigen ‘ups & downs’ . De ene vrouw zweeft op een roze wolk en de andere vrouw is blij als ze uiteindelijk bevalt, maar alle vrouwen komen tijdens een zwangersschap aan, kunnen op een gegeven moment zichzelf moeilijker voort bewegen en de meeste vrouwen voelen zich wel een keer in de zwangersschap net een tonnetje. Heel belangrijk is het tijdens een zwangersschap, dat de vrouw zo weinig mogelijk stress heeft, zo veel mogelijk ontspant en als het kan ook nog eens een beetje tijd voor zichzelf neemt. Hiervoor zijn er natuurlijk een aantal mogelijkheden, zoals zwangersschapsyoga en zwangersschapsgymnastiek, maar ook zwangersschapszwemmen. De meeste van deze mogelijkheden worden niet vergoedt, behalve misschien als het op medische medicatie is. Typisch is ook, dat deze vormen eigenlijk weinig door ‘ allochtone en jonge’ vrouwen wordt gedaan. Wij denken dat we nu iets hebben gevonden, dat nog niet in Rotterdam wordt gedoceerd, wat voor een heleboel verschillende groepen vrouwen interessant kan zijn. Zwangersschapsdans is in onze ogen wel een vorm die door al deze groepen maar ook de autochtone en de oudere vrouwen zou kunnen aanspreken.

Op dit moment wordt zwangersschapsdans nog niet aangeboden in Rotterdam. Zwangersschapsdans is een combinatie van lekker dansen op R&B, Hiphop, House, Salsa en Merengue muziek, goed ontspannen tijdens de verschillende stretchoefeningen en natuurlijk praten over de verschillende onderdelen van de zwangerschap. Alle onderdelen worden natuurlijk aangepast op de mogelijkheden van de zwangere vrouw, want alhoewel er een aantal dingen niet meer kunnen, zijn er zeker een aantal bewegingen, die nog PRIMA kunnen. De opbouw van de les ziet er als volgt uit:
Deze lessen worden gegeven door een professioneel dansdocent en er is altijd een verloskundige op stand bye (telefonisch)!
Stg. Epitome Entertainment is een organisatie die al 13 jaar evenementen, workshops en masterclasses organiseert in heel Nederland. Over het algemeen zijn de workshops, masterclasses en evenementen gericht op 16-35 jarigen. Een van de workshops, die wij aanbieden is dans. Dit varieerde van danslessen voor kinderen van 6-12 jr en voor jongeren en volwassenen. Onze kracht is dat wij altijd inspelen op een behoefte. Wij zijn ervan overtuigd, dat we ook nu weer een behoefte hebben gevonden, die ook nog eens heel origineel is.
Deze reeks van 8 lessen zal 40 euro kosten.

Voor meer info mail : pbtdance@ee2.nl of bel 010-4361247.

TOTTS DANCE IS DE MANIER OM LEKKER ONTSPANNEN TE BEWEGEN MET JE PEUTER

Eindelijk iets leuks doen met je peuter, terwijl je zelf er ook nog beter leert dansen? Nou eens een keer niet de hele dag NEE NIET DOEN te roepen, of AFBLIJVEN JE WEET DAT JE DAAR NIET AAN MAG ZITTEN. Kom met ons mee dansen samen met je peuter. Een professionele dansdocent zal jullie in 8 lessen een choreografie leren, waarin zowel je peuter als jij, je helemaal kunnen uit leven.
Deze lessen zijn voor kinderen die kunnen zelfstandig kunnen lopen tot en met kinderen van 3 jaar oud. Per kind moet er sowieso 1 ouder mee dansen. We geven op verschillende locaties en op verschillende plekken les.

Wil jij meer info ontvangen, mail dan naar pbtdance@ee2.nl of bel 010-4361247.

Je kan ons ook volgen via twitter: pbtdance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×